us_flag


Alex Rosén

En firkløver i én og samme person! Komiker – musiker/sanger – en 1.klasses programleder/konferansier – og en engasjerende foredragsholder! Uansett hva dere ønsker å booke Alex til; han leverer ALLTID til begeistring for kunden!

Grefsengutten ble første gang introdusert for det norske folk som stuntjournalist i ungdomsprogrammet «U» høsten 1991. Han har etter dette deltatt i en rekke TV programmer som gjest, programleder og stuntreporter.

Høsten 2012 var Alex dommer i TV2-programmet ”Norske Talenter”. I tillegg til dette driver Alex med alt fra både rød, rose og hvitvinslanseringer, til radarvarslingstjenester, samt at han gjør både konserter og plateinnspillinger med bandet sitt. Alex var også bokaktuell på Cappelen Damm i 2013.
 
I 2003 var han aktuell i den populære TV-serien ”Berserk mot Nordpolen”, et reiseprogram hvor han dokumenterte fra seilbåt i nærheten av Nordpolen og i Nord-Russland. Dette ble en reise som høstet mange erfaringer og som har resultert i flere spennende foredrag. Ellers har han laget tre sesonger med NRK-serien “Folk i farta” hvor han reiser rundt i verden og møter nordmenn med uvanlige karrierer i utlandet.
 
Skal du ha firmafest, moteshow, toastmaster, kick off, salgsmøte, produktlanseringer, skole-/russefest, bursdag, jubileum, reklame, foredragsholder, ”Berserk Foredrag”, standup, musikkinnslag, rockekonsert, spesiallagede videoinnslag, radio/dubbing, tekst eller reiseleder. Alex har gjort utallige oppdrag for næringslivet, militæret, politiske partier, skoler, rockeklubber og diverse organisasjoner. Med andre ord; han er foredragsholder, konferansier, toastmaster, rockestjerne, oppdager, eller rett og slett bare moromann.
 
Han kan brukes i de fleste sammenhenger. Hvis du vil at dine kunder eller gjester skal ha noe å snakke om dagen derpå, da booker du Alex Rosén! 

Showet ”Alex Rosén i farta!” hadde premiere i 2010 og  har bl.a. blitt belønnet med en 5'er av Fredrikstad Blad som bl.a. skriver; "Hylende morsom Alex Rosén utvidet fanskaren".
Showet er et stand-up show med historier fra Alex’ elleville liv som stunt-reporter, oppdagelsesreisende, talent-dommer, rocke- og filmstjerne, samt programleder. Denne totalt ukontrollerte, ville og gale mannen med stor humor trenger vel ingen lengre introduksjon. Alex fremfører også noen selvvalgte slagere, i kjent stil. Men først og fremst er det Alex med sin smittende latter som står foran mikrofonen med sine humoristiske innslag.