us_flag

a1

Send forespørsel

I samarbeid med Absolutt Management har vi gleden av å tilby a1 til deres arrangement!

Det britisk-norske bandet a1 består av Ben Adams, Mark Read og Christian Ingebrigtsen. Bandet fikk sitt første gjennombrudd i Storbritannia i 1999 med flere singler tatt fra sitt debutalbum.

Bandet innledet 2000-tallet med en rekke internasjonale top 10 og nummer 1 hits, blant andre Caught In The Middle, Same Old Brand New You, sin coverversjon av AHAs klassiker Take On Me og Everytime for å nevne noen. a1 oppnådde stor suksess i Storbritannia, Europa og store deler av Asia. I 2001 ble bandet tildelt en Brit Award for Beste Britiske Nykommere.

På grunn av stor etterspørsel, ble bandet gjenforenet i Norge mange år senere, for hva som var ment å være en enkeltstående opptreden på et populært TV-show. Grunnet overveldende respons og rekordhøye publikumstall, ble dette begynnelsen på hva som skulle bli et fantastisk comeback for a1, med over 50 konserter i Norge i 2010. Deres fjerde studioalbum Waiting For Daylight ble utgitt i oktober samme år. Albumet inkluderer radiohittene Don't Wanna Lose You Again, Take You Home, In Love And I Hate It og Waiting For Daylight.

I 2012 reiste a1 på 'The Greatest Hits Tour' i Asia hvor de spilte for titusenvis av publikummere med overveldende respons. "Waiting For Daylight" nådde nr. 1 på albumlistene, låten med samme navn toppet radiolistene og a1 gjenopplevde Asia-suksessen 10 år etter de sist var på turné her.