us_flag


Erlend Elias Bragstad

Erlend Elias er en kjent og veletablert stylist, make-up artist, frisør, konfransier og foredragsholder med base i Oslo. De siste årene har han blitt et kjent navn over hele landet.

 Som stylist har han jobbet med de fleste norske kjendisene, og en god del utenlandske, deriblant Amy Winehouse og TV kokken Nigella Lawson. Erlend Elias har jobbet med flere kjente make-up merker og også vært moteredaktør i et mote/livsstils magasin

Han var i flere år frontfigur for ett skandinavisk makeup konsern. Erlend Elias hadde show og foredrag rundt i hele Norge, i tillegg var han knyttet opp mot PR og markedsføring av produktene.  Disse showene og foredragene har han fortsatt med etter han gikk videre. Showene som Erlend Elias har innen sminke og mote er svært populære og ettertraktet. Det er alltid stor stemning i salen og damene blir veldig engasjerte. Dette har etterhvert utviklet seg til arrangement som ” Damenes aften”. Dette er et arrangement som han kjører hele året. På slike arrangementer skreddersyr han kvelden etter ditt/kundens behov og lager akkurat det showet de er ute etter.

Erlend Elias har også blitt populær i Skandinavia med ett fordrag for selvstendige grundere med tema som ” Hvordan gjøre din drøm om til lønn”.

Andre eksempler på foredrag er:

 • Hvordan bli venn med din utseende
 • Bli pen på 1,2,3
 • Vi er ikke 19, vi er 39, deal with it
 • Sesongens trender
 • Finn din stil
 • Bli ny med DINE riktige farger og fasonger

Det som kjennetegner han som foredragsholder er hans gode faglige kunnskaper, hans formidlingsevne, humor og evnen til å fange deltakerne. Gjennom både show og foredrag klarer han å motivere og engasjere deltakerne på en veldig fin måte. Latter er en sentral ting og folk som har vært på hans show eller foredrag går hjem med vondt i magemusklene og ett bredt smil om munnen.

Erlend Elias har det siste året også jobbet i forhold til samisk design og mote. Han kommer med sin egen kolleksjon i løpet av 2014 i et samarbeid med den kjente samiske designeren Abanti. Han var med i år å arrangere Norges første Sapmi Fashion week og en rekke andre moteshow, der han har både vært konfransier og kordinator.

 De siste to årene har Erlend Elias hatt sin egen TV serie hvor han også viser at humor kan tas til et helt nytt nivå, der han viser at selv om man er høyt respektert kan man ha mye selvironi og viser hvor viktig det er å være lite selvhøytidelig for å fange publikum, på to sesonger har han rekordtall på webserier på Dagbladets DBTVErlend Elias blir også mye brukt innenfor riksdekkende TV og radio som benytter hans kunnskaper til å formidle både moter, trender, svare på spørsmål, gi kommentarer etc. Han er ofte i media og er respektert for sin seriøsitet og sin dyktighet innenfor dette fagfeltet.

Erlend Elias har så bred erfaring  så han syr sammen  temakvelder etter kundens ønsker og behov, her er det få begrensinger. En av han sterkeste sider er som konfransier, der formidler han budskapet med humor, glimt i øyet , men med stor profesjonalitet. Han tar også mange oppdrag i forbindelse med utdrikkningslag, syr sammen en pakke som passer for de det gjelder, og med hans kontaktnett blir bare de beste aktørene brukt og da med gode avtaler. Andre festarrangementer kan han også arrangere.

Andre populære bookinger:

 • Brud.
 • Bli ny.
 • Personlig Shopping.
 • Personlig Stylist
 • Fashion photo shoots
 • Styling til portrett photos.
 • Toastmaster
 • Garderobe organisering

Erlend Elias er genuint interessert i mennesker og syns alle han treffer har noe nytt å tilføre han. Han har sagt at de menneskene han har møtt er den han har blitt i dag.