us_flag

Jarl Goli

Nå er det "paybacktime" for alt jeg lærte av mine nederlag. Det største av alt. Jeg fikk livet som bonus.


JA! Jeg leverer nå. Mine erfaringer byr muligheter opp til dans. Mine opplevelser står med sola i ryggen. Fortiden er bare minner - fremtiden byr på nye uoppdagede muligheter. Hver dag.

" Wireless". Et foredrag? En dialog.

Med den lokale showfiasko i Stavern i 2013 med Jarl i ryggsekken og med lange stive dansetrinn ut av komfortsonen på TV2 ,fantes stien innover til hjertet og til sårbarhetens seier... Et tema Jarl Goli håper også morer dere. Nederlag snus til seier. Valg. Litt til ettertanke. Bøttevis av selvironi og viljekraft. Også om livslyst og mye om mental helse og ha fokus på muligheter fremfor feil.

Jarl Goli "hjertestarter" også bedrifter og knekker noen ribbein for å nå inn til virkeligheten. Helse.¬ Omsorg og beredskap. Plaster hjelper heller ikke mot mentale sår. Og trenger vi øyeskyll setter vi tiden på fanget og åpner stengte dører og finner ro. Med erfaring bygges Kultur.

Kurs? Jarl leverer kurs innen beredskap og tiltak. Mental trening og motivasjon. Tid til å se- finne ro. Sett av 3 timer... Usminket og uten maske.

BIOGRAFI

Jarl Einar Goli (født 23. april 1957) er en norsk skuespiller, tidligere ansatt i NRK, TVNorge, TV3, Euro Business School og Ullensaker Kommune. Han er utdannet ved Statens Teaterhøgskole, og har erfaring som kultursjef i Ullensaker Kommune. Jarl har vært programsjef i TV3, nyhetsjournalist i Nrk, PR og medierådgiver i Oslo. Han har produsert konserter og events, samt prosjekt- og programledelse av TV konsepter, som for eksempel ”Livets Øyeblikk”. Han har også salg og salgstrening ved Euro Business school, og ledertrening ved Hermes Headhunting. Han har igangsatt prisbelønte og forebyggende prosjekter som Ditt Valg (Noscar) og Ditt Liv, samt kulturarrangementer som Fredsnatt, Global Hands, Yess, Arena Best i Vestfold, Operasjon Varm Vinter, Hope og prosjekt 25 i 2011.

Jarl har de siste 3 årene levert flere skreddersydde teambyggerprosesser og kommunikasjonskonsepter for store kunder.