us_flag

Sven Rygh

Du får ham ikke ut av tankene! Sven Rygh er Norges eneste entertainer som opptrer profesjonelt med tankelesning, mysterier og “det uforklarlige”. Han har spesialisert seg på opptredener ved møter, konferanser og banketter, og er et glimrende alternativ til en mer tradisjonell foredragsholder som ofte benyttes som et underholdende innslag ved slike anledninger

”Sven, I have seen your show and I love your spoon bending. You are better than me!”
Uri Geller

Det er ikke enkelt…

  • å finne et spennende “off topic”-innslag til din neste konferanse
  • å finne noe engasjerende og underholdende til et kick off for dine ansatte
  • å finne underholdning man ikke ser hver dag til en bankett, middag eller ditt private selskap
  • å holde tankene sine for seg selv.

-Ikke overfor Sven Rygh!

Sven Rygh er Norges eneste entertainer som opptrer profesjonelt med tankelesning, mysterier og “det uforklarlige”. Han har spesialisert seg på opptredener ved møter, konferanser og banketter, og er et glimrende alternativ til en mer tradisjonell foredragsholder som ofte benyttes som et underholdende innslag ved slike anledninger

Hans underholdende og humørfylte forestillinger er i høyeste grad interaktive. 15-20 personer fra publikum involveres direkte i forestillingen og en rekke hendelser som virker paranormale. Også det øvrige publikum vil oppleve at de er med på reisen inn i mysterienes verden, og de fleste forteller at de aldri har opplevd lignende tidligere.

Om ønskelig kan bedriftens Company Mission, salgsbudskap eller temaet for konferansen legges inn i forestillingen som en rød tråd.

– Publikum praktisk talt spiste av hånden din! Det var ikke vanskelig å føle at dette var “et godt sted å være”

Ingrid Bjørnov & Kari Slaattsveen


Dette var en kjempe suksess. Det er vel liten tvil om at du klarte å “trollbinde” våre medarbeidere med ektefeller i nærmere 45 minutter. Dette var uten tvil kveldens høydepunkt og sikret en hyggelig ramme for arrangementet!

Ingvald Fardal, Adm direktør, Finny Sirevaag AS

Dette er jo helt sykt! Dette er Psychic Entertainment!

Fredrik Skavlan, Programleder, NRK