us_flag

Steffen Tangstad

To år etter hans EM seier i 1984 stod han ansikt til ansikt med tittelforsvarer Michael Spinks og 100 millioner TV-seere fra hele verden fulgte kampen live fra Las Vegas. Steffen tapte på knockout i 4. runde, men dro ikke hjem til Norge som en slagen mann. Vissheten om at han nok en gang hadde fulgt sine drømmer og hatt mot til å ta et vanskelig valg gjorde ham sterkere.

Etter boksekarrieren havnet han på BI og leste filosofi utenom studiene. Han begynte som TV-kommentator, ble programleder, produsent, sportssjef og til slutt CEO i Modern Times Group eget bokseselskap Modern Sports and Events.

I dag jobber Tangstad bl.a. som foredragsholder og høster stor applaus for sitt foredrag ”Tangstad vs Tangstad”. I løpet av en drøy time tar han tilhørerne med på en spennende reise akkompagnert av musikk og effekter.

Dette er mer enn et motivasjonsforedrag. Etterlatt inntrykk er møtet med en ærlig og sterk personlighet som snakker om hvordan livene våre forenes gjennom tillit og kjærlighet. Om hvordan det som virkelig gir livet mening er å ha mot til å være en del av noe som er større enn en selv.