us_flag

 

 

Signe Schineller

Utdannet dekoratør. Signe er en entusiastisk og positiv sjel som elsker å få andre til å le og bli inspirert. Blir du inspirert, blir hun inspirert, så enkelt er det! Elsker å få andre til å trives mer i heimen! Elsker å få andre til å følge deres egen stil! Ikke kopiere andre eller være trendslave! Inspirerer enten ved hjemmebesøk, gjennom fjernsyn, foredrag og artikler. Eller bloggen!

BAKGRUNN 

Har drevet med boligstyling, interiør konsultasjoner, redesign, holder foredrag og workshops (redesign, fargebruk, trives bedre i heimen, style om-trives bedre, typisk norsk interiørmessig). Tar oppdrag som scenograf og konferansier.  Når hun ikke er på oppdrag er hun i den norske fjellheimen hvor hun lader batteriene og fotograferer.  Eller nyter livet ved Hardangerfjorden hvor hun bor i Rosendal. Balanse mellom jobb og fritid er viktig. Signe gir stadig uttalelser i medier nett, magasin, aviser om interiør, farger, trender etc. 

Selv om Signe har sitt bosted på Vestlandet opererer hun mye på Østlandet - og ellers i resten av landet. 

Synlig arbeid i medier: Boligkrise (interiørekspert), TV2 God morgen Norge (trend, gjenbruk og interiør innslag) og Sinnasnekkern (interiørekspert). Stadig uttalelser i medier om trender, interiør og stiler. 

Kjent for gjenbruk,  redesign og fargebruk. Er også kjent for å ha gitt avkall på Oslo. Kjøpte spontant et hus på Vestlandet og solgte boligen i Oslo. Ut av komfortsonen. Endring. Mestring. En bedre livsstil! Signe hadde ikke bare en ide om å flytte, hun GJORDE det. Dette er også noe hun holder foredrags om. Følg drømmen! Realiser, ikke bare prat. 

TJENESTER 

Holder foredrag og workshops om dekorasjon. Foredrag om interiør, styling, typisk norsk, mulighetene i boligen før og etter, se potensialet der du bor, gjenbruk/ redesign, fargebruk i heimen, livsstil, lev ut drømmen, by kontra bygd. Gå i gang- ikke vent! Finn din stil- Din personlige stil.  Lager oppdrag etter kundens ønsker! Gjør scenografi, konferansier, skriver reportasjer og fotograferer. 

Nylig innredet en bolig for NRK som kommer på skjermen til våren. En dokuserie. 

Ta kontakt med oss for mer informasjon og/eller avtale om et uforpliktende møte med Signe.