us_flag

Per Asle Rustad og Finn Abrahamsen

Vi er stolte av å kunne presentere et helt unikt konsept med to av landets mest profilerte i sin genre.  Sammen gir de et foredrag som engasjerer og som også kan tilpasses kursing – se omtale av deres foredrag....
Finn og Per Asle kan også engasjeres hver for seg.

Finn:

Jobbet 37 år i politiet.
Ledet drapsavsnittet i Oslo i 13 år. Involvert i over hundre drapssaker.
Deltatt i utenlandsoperasjoner på Balkan.
Kjent for å være modig og frittalende i media.

Per Asle:

Krimreporter i 20 år.
Programleder i TVNorge for ”Fornemmelse For Mord”, ”Savnet” sammen med Ola Thune og ”Krimkommisjonen” sammen med FBI-profilen Gregg McCrary og Ulf Åsgård.
Krimreporter i TV2 Nyhetene i ti år. Dekket alle de store sakene som trippeldrapet på Orderud gård og barnedrapene i Baneheia.

Finn og Per Asles foredrag

gir et unikt innblikk i de store kriminalsakene her i landet de siste årene. Finn som leder av politietterforskningen – Per Asle som mediemann.
Få innblikk i de store sakene som ingen andre har. Spennende krim fra virkeligheten.

Mediehåndtering både i medgang og i krisesituasjoner.

Hvordan er det å lede etterforskningen av et rasistdrap når 50 000 mennesker i fakkeltog krever oppklaring? Og hvordan håndterer man media? Hvordan tenker og handler media når andre står midt i en krise?
Kan mediene være til nytte, eller kan vi ikke stole på dem?

Kriminalitetsutvikling. Hva har vi å frykte?

Kriminalitetsutviklingen i Norge de neste årene og hva utviklingen i Europa vil bety for Norge. Hva kan vi forvente oss av kriminalitet ved at den flerkulturelle befolkningen dobles de neste ti årene. Hvordan kan vi beskytte oss?

Barn ned i ni-ti års alder lar seg filme nakne og legges ut på internett. Disse kommer i klørne på pedofile. Slik unngår foreldrene at dette skjer med barna.

Foredrag Finn:

Trusselvurdering mot bedrifter.
Ansatte er den viktigste ressursen, men samtidig kan de være en risiko. Hvordan bedriftene kan sikre seg mot korrupsjon og andre alvorlige forhold. Varslerne har politisk støtte, men det gjelder å unngå at de står fram på en uheldig måte.
Egen erfaring om å mestre en tilbakekomst til Norge etter krevende utenlandsoppdrag.

Foredrag Per Asle:

Mediehåndtering. Hvordan mediene tenker og handler i forskjellige situasjoner.
Klarsynte. Nyttig redskap eller humbug i kriminalsaker? Slik jobbet de klarsynte i Fornemmelse For Mord.
Journalistikk generelt, TV-journalistikk spesielt og krimjournalistikk. For videregående skoler og høyskoler med medielinjer.


Trykk her for mer informasjons om deres foredrag og tjenester