us_flag

Kathrine Sørland

Kathrine kan se tilbake på 12 år som programleder på TV.  Hun har ledet flere programserier – det hele begynte med ”Casino” sammen med Hallvard Flatland. Deretter fulgte fire sesonger med ”Top Model”, så fulgte seriene ”Sangstjerner”, ”Motebildet” og to sesonger med ”Norges styggeste rom”. Våren 2011 var hun i 12 uker tilbake i TV-ruta i en ny programserie om bryllup.  I 2013 har hun ledet en rekke dokumentar programmer på TLC.  Spennende prosjekter i TV ruta kommer i 2014...


Kathrines karriere startet som modell i Prestige Modeller i Stavanger som 15 åring.  I 2002 kom hennes store gjennombrudd.  Etter seieren i Frøken Norge fikk hun 4.plass i Miss World konkurransen.  To år senere representerte hun Norge i Miss Universe hvor hun gikk til semifinalen! 

Kathrine er en etterspurt konferansier og modell, og har også deltatt på en rekke PR- og markedsaktiviteter.  Hun er også en mye benyttet talskvinnene innen mote og trender – for Lindex er Kathrine deres talskvinnen i Norge innen dette feltet.  Tidligere har hun vært mote- og shopping ansvarlig for Norwegian Outlet i Vestby. 

Kathrine kan holde foredrag og/eller lede/delta på temakvelder knyttet opp mot disse stikkordene;

  • Hva betyr mote/trender litt motehistorie
  • Trendene for sesongen
  • Finne balanse i antrekket
  • Farger, assesoarer, riktige sko
  • Riktig snitt til ulike kroppsfasonger
  • Hvordan dresse opp og ned et antrekk
  • Vise eksempler på scenen 
    - alt dette med godt humør og lite selvhøytidelighet! 

En ny milepæl i karrieren til den sympatiske og populære Stavanger-jenta ble skrevet høsten 2013 da  Kathrine deltok i ”Skal Vi Danse” – og til slutt ble nr.3. 

Hennes forkjærlighet for kattedyr er godt kjent – kanskje ikke tilfeldig når hennes sønn skulle få navnet Leo… For noen år siden var Kathrine på TV opptak i Afrika – jakten på kattedyr sto sentralt – ta en titt på videoen under.