us_flag

Geir Gjelten – humor for næringslivet!

Geir Gjelten er for de fleste et kjent TV-ansikt fra en rekke program hvor han lager fantastiske scener med munnrappe kommentarer og imponerende fingerferdighet.

Han er den eneste i landet som på sin helt spesielle måte har gjort «lommetyveri, svindel og bedrag» til storveis underholdning.

KONFERANSIER / PROGRAMLEDER / TOASTMASTER:

Geir Gjelten er en utmerket konferansier ved festmiddager for store og små grupper.  Underholdningsinnslagene er kjemisk fri for lytehumor. 

Han benytter gjester på scenen, og uten at de merker noe forsvinner både penger, briller, slips og klokker.  Men Geir behandler alle sine gjester med respekt.  Det blir mye moro og mye latter.  De som kanskje har det mest morsomt, er nettopp de
som har vært på scenen hos Geir. 

Gjestene han benytter på scenen behandler han på en måte som gjør at alle har det morsomt.  Ingen dummes ut. Ingen gjøres til latter.  Vi tør påstå at de som har vært gjest hos Geir Gjelten, aldri glemmer det! 

På oppdragslista hans finnes både Skipsdåp , Kongefamilien, Bilverkstedkjeder, Landsmøter, Konferanser og Jubileumsmiddager.

SHOWINNSLAG:

Her er «lommetyveri», «svindel og bedrag» regissert til et show spekket med humor og latter, imponerende fingerferdighet og utspekulerte avledninger.  Alt med stil og lun og vennlig humor.   Takket være sin sterke visuelle humor, egner showet seg svært godt også der hvor det mange utenlandske gjester.

Det aller viktigste i dette showet er at alle skal ha det like morsomt, både de han benytter på scenen og publikum i salen. Her kan du være trygg på at ingen blir gjort til latter, ingen støtende humor eller flaue vitser.

Be gjerne om en komplett referanseliste. En titt på den vil gjør deg trygg på kvaliteten.

KONFERANSEHUMOR:

Sigvart S. Leipingen er Geir Gjeltens alter ego.  Sigvart er selvoppnevnt Salgsguru, Finansakrobat tidligere skattebetaler. Og i følge ryktene, Finanskrisens grunnlegger.

Sigvart holder et ellevilt og fantastisk morsomt «foredrag» med god gammeldags flippover. Han er resultatorientert og liker raske penger.  Dessverre er få eller ingen av teoriene hans særlig gjennomtenkt, og konsekvensanalysene overhodet ikke til å begripe. 

Temaene springer fra Salg, Fortjeneste, Kommunikasjon, Budsjett, Kunder og kalkyler. Vi anbefaler Sigvart på sterkeste som et friskt avbrekk idet faglige programmet.

Les mer om Sigvart her....