us_flag

 

Freddy Kjensmo på tomgang!

Freddy Kjensmo er humorveteran og var med på å etablere stand-up i Norge på begynnelsen av nittitallet. Han har gjort flere tusen show over hele landet og har siden 2004 spesialisert seg på humor for arbeidslivet.

Freddys show og foredrag er spesialskrevet for å bidra til latter og energi på eventer, konferanser og firmafester.

Han mest populære innslag er anti-motivasjonsforedraget Tid For Tomgang. Dette er sett av over 60 000 mennesker, er lett å kjenne seg igjen i og har høy latterfaktor. Utgangspunktet for foredraget er dette:

Vi er overmotiverte her til lands! Det er ikke de umotiverte som ligger på sofaen og spiser ostepops hele dagen som skaper problemer! Se derimot på for eksempel hvitsnippforbrytere og innsidehandlere  – det er topp motiverte folk hele gjengen. 

Med bred pensel, stor entusiasme og humor maler Freddy Kjensmo sitt ironiske maleri rundt velkjente fenomener fra arbeidsplasser landet rundt. Dette er for alle som en eller annen gang har vært med på et motivasjonsforedrag, har deltatt i teambuildingaktiviteter eller for de som generelt bobler over av for mye livsglede og entusiasme. Varighet  45 minutter. 

Freddy Kjensmo er også en av de mest brukte på det konseptet som kalles skjult teater. Dette går kort og godt ut på at publikum tror de skal være med på et ekte foredrag, høre et innlegg av en fra et direktorat eller hilse på en nyansatt i firmaet. Det begynner helt troverdig, men tar etterhvert helt av. Det hele oppleves både som pinlig, latterfremikallende og underlig. Lettelsen er som regel stor når komikeren til slutt avslører seg. Varighet er vanligvis ca. 15-20 minutter.

NYHET: Politimannen. I sin nye figur tar Freddy Kjensmo skjult teater et skritt videre. I en ekte politiuniform går han undercover som politimannen Sverre Hermansen. Politimannen kan holde et vanvittig foredrag om ledelse og kommunikasjon, han kan komme inn i salen og “avbryte” som en innledning til neste pause på programmet eller han kan medvirke flere ganger med pussige innfall under middagen og la det hele ende i et stand-up show etter avsløringen. Mulighetene er mange. 

Freddy Kjensmo er også mye brukt med en hel pakke bestående av anti-motivasjonsforedrag på dagtid og så som toastmaster og komiker under middagen på kvelden. Eller han kan være konferansier på dagarrangementer og presentere faglige innslag med humor innimellom. 

Se video med Freddy Kjensmo