us_flag

Kenny King

Send en forespørsel

Kenny har i en årrekke vært resident på flere nattklubber i Oslo og omegn. Han har også drevet flere nattklubber opp igjennom årene, og det gjør at han har fått en unik feeling når det kommer til å spille på diverse arenaer. Og Best Company er stolte av å kunne presentere denne allsidige dj'n.

 

Kenny er også medlem av dj gruppen Dirty Stars. Som er en av de mest spennende konseptene som finnes i Norge om dagen. Med sin unike stil og eksentriske scenekarisma så har de trollbindet enhver gjest som har deltatt på konsertene deres.

Kenny begynte sammen med Steve Gold å lære seg dj ferdigheter allerede i 13års alderen da han fikk profesjonell opplæring på fritidsklubben i nærmiljøet han vokste opp på. Det la listen for hva som skulle skje de neste 10-15 årene. Og allerede i en alder av 16år fikk han debuten på den voksne utelivscenen i Oslo. Som dj spesialserer han seg innenfor EDM sjangeren, med fokus på kommersiell house, progressiv house og electro house. Men han behersker alle sjangre og anbefales sterkt hvis du ønsker en vellykket kveld. Kenny er definitivt det rette valget.

Dette er noen av pakken vi kan tilby:

SOLO

Kenny King bookes som regel for solo oppdrag. Og han passer perfekt for alle slags arrangementer, enten om det gjelder konsert, firmafest, kick-off, julebord, bryllup, idrettsarrangementer, messer eller hva som helst der du måtte trenge en master of music. Han er utrolig allsidig og har ett repetoar svært få dj´er har innenfor event. Han har spilt på de scenene som er å spille på, og hvis du tar kontakt nå så er det godt mulig han spiller på ditt arrangement neste gang.

alt

DIRTY STARS

Som nevnt så er Kenny medlem av trioen Dirty Stars. De er idag aktuelle med å erobre dj scenen i Europa og verden. Du kan lese mer om gruppen her.

CROSSOVER

Best Company har gleden å presantere denne Crossover pakken der han er aktuell som partneren til den vakre fiolinisten Olga. I showpakken CROSSOVER får du oppleve en eksplosiv, men samtidig en harmonisk duo. CROSSOVER er en "partypakke" hvor Olga spiller el-fiolin over kjente låter. Et møte mellom house og klassisk fiolin. Kan spille sett på ca. 15-25 min. Eller dele opp i intervaller...

Kenny kan ta på seg oppdrag både i inn- og utland.

Sjekk ut facebook siden hans for mer informasjon og oppdateringer: