us_flag

Carina Dahl

Send forespørsel

Carina Dahl er en norsk artist signert til daWorks Music Publishing og daWorks Records. Hun har deltatt i Melodi Grand Prix to ganger, en gang i 2011 og 2013.
Siden 2012 Carina har gitt ut en rekke vellykkede singler som vil være en del av hennes andre album grunn senere i 2015. Har hun har nådd nummer 7 på de norske listene, og musikken hennes spilles jevnlig på norske radiostasjoner.

Carina er datter av kjente trommeslager Diesel Dahl fra heavy rock bandet TNT som ble stort internasjonalt på 80-tallet
Musikk har derfor vært en stor del i livet hennes siden barndommen. I 2006 flyttet Carina til Stockholm for å utvikle sin sound og jobbe med produsenter i pop-hovedstaden i verden, der hun bodde i seks år.

Hun er nå basert i Oslo, og i 2012 og 2013 hadde hun sin egen TV-serie som dokumenterer livet hennes, sammen med tre andre profilerte jenter fra musikk- og moteindustrien; Tigerstaden. 

Carina har sin egen smykkekolleksjon, Nora Norway by Carina Dahl, og hun har gjort en del andre TV-programmer, for eksempel "Masterchef" i fjor høst, hvor hun kom på 3. plass, og "Masterchef Spesial" hvor hun kom 2. plass denne våren.

Hun spiller aktivt konserter og eventer over hele Norge, både med fullt band, i en akustisk eller elektronisk trio, solo med singback, i tillegg til at hun tar oppdrag både som DJ og konferansier.  

Video: