us_flag

Olga Kivaeva

Olga Kivaeva er opprinnelig fra Russland men har bodd i Norge i over ti år. Hun er allsidig med fiolinen og kan spille innenfor alle sjangre. Og hun spesialiserer seg innenfor Crossover sjangeren med dj partneren hennes Kenny King. Der kombinerer de dagens house- og kommersiell musikk med både klassisk og moderne fiolin. En vanvittig eksplosiv opplevelse!

Olga har hatt stor suksess med Alexander Rybak på turne rundt Europa der hun var fast innslag i fiolinist-trioen. Hun korer også på sangene til Rybak. I tillegg deltok som fiolinist til Marika Lejon på Melodi Grand Prix 2011. Olga Kivaeva var utvalgt til å spille på den Norske paviljong under verdensutstillingen Expo 2010 i Shanghai. Da verdensutstillingen var over hadde 73 084 400 mennesker besøkt utstillingen.

Idag er hun aktuell som en av Best Companys storsatsning innenfor Crossover. Må oppleves!

Dette kan vi tilby:

HOUSEVIOLIN (CROSSOVER)

Her møter du Olga Kivaeva sammen med djpartneren hennes Kenny King. I showpakken CROSSOVER får du oppleve en eksplosiv, men samtidig en harmonisk duo. CROSSOVER er en "partypakke" hvor Olga spiller el-fiolin over kjente låter. Et møte mellom house og klassisk fiolin. Kan spille sett på ca.  2x 15-20 min. Eller dele opp og spille en låt først, og så et par låter senere.

TAFFEL (FOLKEMUSIKK / KLASSISK / MODERNE)

Olga som soloartist. Her møter du vakre Norske toner til elektrisk eller akustisk fiolin. Der vil hun spille klassisk samt norske viser på fiolin. I det programmet vil hun bruke norsk tradisjonsmusikk og kle den opp i ny forkledning på en stemningsfull måte. En fantastisk vakker og behagelig opplevelse.

COMBI

De to konseptene kan også kombineres, hvor hun spiller et sett med stemningsfulle norske blåtoner først, og senere trår til med crossover-pakken.

Disse pakkene egner seg godt på alle mulige scener og arenaer. Alt fra nattklubb til kulturhus og fra store eventer til små eventer. Dette er en sikker vinner uansett.

Så ikke nøl med å send en forespørsel på Kivaeva NÅ!