us_flag

Flying Culinary Circus

Disse fire glade og unike kokkene har høstet stor suksess og anerkjennelse over hele verden. De har deltatt i store TV show på fire kontinenter, gjort events i Asia, USA og en rekke steder i Europa. Flying Culinary Circus (FCC) leverer på alle arenaer – visuelt og smaksmessig…

FCC består av fire norske mesterkokker fra Norge som reiser verden rundt for å lage mat og underholde på de mest eksklusive lokasjoner. .

Dette er en gjeng som evner å kombinere profesjonell matlaging med humor og glimt i øyet. I 2005 jobbet alle fire som kokker I ulike Michelin-stjerne restauranter med tanker om å åpne sine egne spisesteder. Men ved første møte vokste det frem en ide om at med sin varierte ekspertise og felles forståelse av hva matlaging handler om, kunne de sammen ta sultne mager og kresne ganer verden over med storm.

Tor er sønn av en kjent urteekspert i Norge og vet alt som er å vite om krydder og grønne saker. Med gull fra Bocuse D'Or 2003 og nordnorsk blod i årene, er Trond mannen du skal snakke med når det kommer til fisk og sjømat. Hans er slakter og har jobbet på blant annet 2 stjerners Michelin-restauranten Bagatelle med ansvar for kjøtt. Her har også Mathias jobbet, som er teamets suppe og saus ekspert. Gjengen har kokkelert for blant annet kongelige, milliardærer, supermodeller og superstjerner som Black Eyed Peas og Lady Gaga.

FCC har komponert ett helt nytt matkonsept for event aktiviteter som de mener vil kunne gi deres arrangement (event) en ekstra dimensjon. De har smakt og komponert en meny servert på en unik måte.

Alle event kan vinkles mot en reise, enten i tid om man fyller år eller er på tur i en retning i bedriften. FCC velger et gourmetisk tema som passer inn i de fleste sammenhenger.