us_flag

FatBuddha Production

Best Company og FatBuddha Production har gått inn i ett samarbeid.
Sammen kan vi tilby de beste løsningene for din bedrift. Enten om det er til promo, reklame eller musikkvideo produksjoner. Ta kontakt nå for mer info om hvordan vi kan hjelpe din bedrift eller artist med å bli profiliert på best mulig måte.

NO VISUAL LIMITS!

Fatbuddha Productions ble startet i 2007, med en ambisjon om å bli den ledende entreprenøren innen musikkvideo, promo og kringkastingsreklame på det norske markedet. 


Siden oppstarten har Fatbuddha vært aktivt involvert i alle aspekter av musikkvideoproduksjon for et mangfold av norske artister, og utviklet et bredt spekter av tjenester innen audiovisuell skaperkunst. 

Drevet av sterke, positive tilbakemeldinger fra kundene, planlegges og iverksettes kontinuerlig nye og stadig mer utfordrende prosjekter.

Fatbuddha Productions styrer produksjon og regi, samt outsourcing av fotografer og redigerere. Derfor skreddersys team til hvert enkelt prosjekt, som legger til rette for sømløs arbeidsflyt og koordinering av flere prosjekter samtidig.

Farzad Bayat er mannen bak Fatbuddha Productions . Med et sterkt kreativt driv og en medfødt sans for visuelle uttrykk, benytter han sin lidenskap for kunst gjennom arbeidet i selskapet.

Bayat utviklet Fatbuddha parallelt med fullførelsen av sine studier ved Norges Kreative Fagskole. Her samarbeidet han med ulike produksjonsselskaper og på individuelle prosjekter, og høstet slik uvurderlig erfaring mot starten av eget selskap.

Han jobber for tiden som produsent, fotograf regissør og klipper.

Og er i disse dager aktuell med flere jobber for blant annet TV2 og andre mediekanaler. Itillegg til det så har han tidligere laget musikkvideoer til blant annet Omer Bhatti (O-Bee), A-Lee, Rex, Wisnu, Von Raven, Jae-R

Promo / Reklame


Best Company:

 

Showman (TV2)

For å nevne noen...

Musikkvideo

 Rex ft. Wisnu - Addiction

Rex Feat Wisnu addiction from www.fatbuddhafilm.com on Vimeo.

Jae-R - O-S-L-O

Jae-R O.S.L.O from www.fatbuddhafilm.com on Vimeo.

For å nevne noen...