us_flag

Magikeren Alexx Alexxander (26) lover frysninger på ryggen:

- Skal vise ting på VGTV som ingen trodde kunne skje...

Alexx Alexxander (26), illusjonisten kjent fra «Norske Talenter», overrasker tilfeldige mennesker på gaten med stunt de aldri trodde var mulig.

Resultatet skal vises fram i en helt ny serie på VGTV.

- Dette er mer enn triks og street magic. Vi tar det et stort steg videre. Og det er helt umaskert. Vi låner saker og ting fra tilfeldige mennesker og tar illusjonene til neste nivå. Uten å røpe altfor for mye kan jeg si at det skjer noe helt annet enn det folk forventer. Vi spiller på strengene til det overnaturlige, forteller Alexx Alexxander.

I første episode på VGTV-serien, som bærer magikerens kunstnernavn «Alexx Alexxander», svelger 26-åringen en snor for så å dra den ut av øyet sitt. Det er nettopp dette han snakker om når han vil overraske seerne med det totalt uventede.

- Tilskuerne forventer jo at jeg skal svelge snoren helt eller dra den ut av nesa. Når de ser hva som skjer, får de frysninger langt oppover ryggen, forklarer han.

Alexx Alexxander, som kommer fra Tønsberg, var med i «Norske Talenter» i 2010. Han lever av å reise Norge rundt med sine omfattende illusjoner. For 26-åringen er det noe ganske nytt å stå på gaten å opptre sammenlignet med på scenen.

- Det har vært utrolig spennende for meg å jobbe med denne VGTV-serien. I stedet for at publikum sitter langt fra meg, mens jeg står på en scene, står nå folk helt inntil meg og kan følge med på hver minste detalj. Det de ikke tror er mulig, skjer rett foran øynene på dem, sier Alexxander.

Se alle videoene på VGTV her.

Les hele artikkelen på VG.

Se Alexx sin profil her på Best Company.

 

Spennende julebordspakker!

Best Company har i år levert innholdet til en rekke julebord.  Fem av hotellene i Choice kjeden har benyttet oss til å levere artister og øvrig underholdning.  Vi garanterer for et 1.klasses julebord på disse hotellene.....

GARDERMOEN
Clarion Hotel Oslo Airport Hotel inviterer til et julebord med Nordens beste glam-rock band WigWam med Åge Sten Nilsen i spissen.  I høst spiller Åge Sten Nilsen ”The show must go on” bl.a. på Edderkoppen i Oslo.  Når WigWam inntar scenen på Gardermoen de to første helgene i desember blir det nok med noen smakebiter fra suksessforestillingen.... Kvelden konferansier er den populære svenske komiker og buktaler John Houdi.

Se nærmere presentasjon av deres tilbud

GJØVIK
Quality Hotel Strand på Gjøvik kan tilby den plateaktuelle svenske gruppen FACE-84, som består av fire kvinnelige bandmedlemmer, siste helgen i november og første i desember.  Kveldens konferansier er TV2 profilen Thomas Leikvoll, som også er en meget populær komiker.

Se nærmere presentasjon av deres tilbud

KONGSBERG
Quality Hotel Grand inviterer til julebord som inneholder alle ingredienser for en minnerik kveld!  Østfoldbandet Pennymakers spiller til dans mens Ørjan Burøe gjennom hele kvelden setter lattermusklene på prøve... Og i pianobaren sitter en av de mest populære pianoentertainerne i Norge....

Se nærmere presentasjon av deres tilbud

OSLO
Folk i Oslo området bør legge sitt julebord til Clarion Royal Christiania Hotel hvor bl.a. Polyester står for det den musikalske underholdningen.  Gruppen fikk sitt landsgjennombrudd tidligere i år da de inngikk i NRKs Gullrekke når de var husband i programserien ”Popstokk”.

Besøk hotellets hjemmeside

STAVANGER
Quality Airport Hotel Stavanger hadde stor suksess i fjor med Kristian Valen på plakaten.  I år er Hanne Sørvaag og Maria Arredondo som skal underholde sammen med bl.a. Atle Antonsen, Johan Golden og Terje Sporsem.

Se nærmere presentasjon av deres tilbud

Ta kontakt med oss om du ønsker tilbud på underholdning til ditt julebord.

 

Se Pat Sharp på ”Happy Day”

Etterspørselen etter Pat Sharp er større enn noen gang tidligere. Han gjør en rekke oppdrag i Norge – både til event markedet og til klubber som arrangerer retro / back to the 80´s party. Etterspørselen etter sjarmøren fra SKY Channel på 80 og 90 tallet har aldri vært større enn nå.....

Torsdag 24. februar er Pat Sharp gjest hos Jan Thomas i Happy Day på TV2.

Sjekk profilen til Pat for mer informasjon om hva han gjøre for ditt arrangement.

 

 

 

Hanne Sørvaag bookes gjennom oss!

Vi gratulerer Hanne med flott innsats i årets Melodi Grand Prix finale!
Etter å ha høstet suksess som låtskriver de siste årene entret Hanne Sørvaag i år scenen for selv å fremføre en av sine komposisjoner. Det ga henne stor oppmerksomhet og en plass i årets finale.


Hanne vil bli å se scenen oftere i tiden fremover - hun har et betydelig repertoar å ta av.... Hanne Sørvaag kan bookes til event jobber og andre opptredener.

Låtskriveren, som skrev Didrik Solli-Tangens vinnerlåt i 2010, Tysklands finalebidrag i 2008 og Ukrainas vinnerlåt i 2009 - bare for å ha nevnt noe - er nå klar for nye utfordringer....

Ta kontakt med oss for mer informasjon eller booking.

Hanne Sørvaag

 

 

 

Er DU den vi leter etter?

Best Company AS – bli bedre kjent med oss – har hatt en eventyrlig vekst og som siden høsten 2009 mangedoblet vår omsetting. Blant våre kunder er det en rekke velrenommerte bedrifter som har valgt OSS som sin leverandør av alt fra totalløsninger av event til leveranse av innhold.

Les mer…

 

Norges mest populære illusjonist er i vinden som aldri før. I begynnelsen av desember kan vi oppleve han på TV to ganger…

Les mer…

 

80´s party med Samanta Fox!

Vi har inngått avtale med legendariske Samantha Fox om å opptre på flere 80-talls party/arrangement til våren.  Sammen med like legendariske Pat Sharp leverer de tidens retro pakke....

Les mer…

 

GRATIS firmafest....!

Gjennom vårt nære samarbeide med flere kjente restauranter og hoteller formidler vi, UTEN ekstra kostnad for kunden, reservasjoner til sosiale sammenkomster, aktiviteter og seminar/kick-off.

Les mer…

 

Unik foredragsholder

Vi er stolte av å samarbeide med motiverende foredragsholder Tormod Granheim som denne høsten er aktuell med boken ”Spor” - kanskje har du sett reklame for boken på TV?

Les mer…

 

Julebord GRATIS...!

Gjennom vårt nære samarbeide med flere kjente restauranter og hoteller formidler de, uten ekstra kostnad for kunden, julebord og reservasjoner for andre aktiviteter.

Les mer…

 

Nye i stallen vår

Vi har nettopp inngått avtale med tre TV profiler med helt ulik bakgrunn og genre: Jarl Goli, Petter Pilgaard og Halvor Bakke.

Les mer…

 

Emisjon i Best Company

Geir Hamnes har vært eneeier av Best Company frem til april. Vikinggruppen har nå kjøpt en tredjedel av selskapet, noe Geir Hamnes er svært glad for. Søsknene Siv og Ulf Bakke står bak Vikinggruppen. Gjennom det nettverk de sitter på vil Best Company nå frem til en enda større potensiell kundegruppe.

Les mer…

 

Gunborg fikk en sønn

Vår kjære kollega Gunborg Isaksen fikk nylig en sønn. Hun har barselpermisjon til februar/mars 2010.

Les mer…

 

Vi har flyttet

Etter 7 år i Sagveien 21, like ved Wallmanns Salonger og tett inntil Akerselva, har vi flyttet på oss. Vi måtte ha mer plass og det har vi funnet i Sandakerveien 76.

Les mer…